Útmutató a Zéró Emissziós Napok regisztrációjához

A Zéró Emissziós Napok program keretében lehetősége van bárkinek emissziómentes, vagy csökkent emisszióval megvalósított útjainak regisztrációjához. Ehhez a következő lépéseket kell megtenni:

1. Ha a rögzítést a Pécsi Tudományegyetemmel sem hallgatói, sem dolgozói jogviszonnyal rendelkező kezdeményezi, akkor neki először felhasználói regisztrációt kell végeznie a https://zoldegyetem.pte.hu/user/register linken. A regisztráció során meg kell adnia felhasználói nevét, email címét és jeleznie kell, ha fel szeretne iratkozni hírlevélre. Az új fiók létrehozása gombra kattintás előtt egy egyszerű matematikai kérdésre kell válaszolnia. (Robotok regisztrációjának kizárása.) Ezt követően, a megadott email címre egy levél fog érkezni, melyben a megerősítő linkre kell kattintani. A megjelenő oldalon kell a felhasználói névhez tartozó jelszót megadni, majd menteni a regisztrációs adatokat.

2. Be kell lépni az oldalra, a Zéró Emissziós Napok oldal felső részén található belépés gombok egyikével. A Pécsi Tudományegyetem dolgozóinak és hallgatóinak a "Belépés - PTE hallgató/dolgozó" gomra kattintás után, az EHA/Neptun kódjukkal és a hozzá tartozó jelszóval, az 1. pont szerint regisztrált felhasználóknak a " Belépés - "Nem egyetemi polgárok" gomra kattintás után, a megadott felhasználói nevvükkel és a hozzá tartozó jelszóval.

3. A Zéró Emissziós Napok oldal felső részén található "Új út/megtakarítás rögzítése" gomra kell kattintani, majd rögzíteni kell a közlekedési eszközt és az emissziómentesen, vagy csökkent emisszióval megtett távolságot. A bejelentkezett felhasználó láthatja az addig rögzített útjait és megtakarításait. 

Bejelentkezés nélkül, a rögzített adatok alapján, bárki számára áttekinthető az emissziómegtakarítás mértéke naponként. 

Ugrás a Zéró Emissziós Napok oldalra.

 

 

 

Partnereink