Műanyagmentes Július - PTE módra!

Mutassunk példát közösen! A Műanyagmentes Július kihíváshoz való csatlakozással mi magunk is tehetünk azért, hogy minél kevesebb műanyag kerüljön be a mindennapi használatba.

Rengeteg módja létezik annak, hogy hogyan tudjuk csökkenti a termelődő hulladék mennyiségét, minimalizálni a műanyaghasználatot. Azonban nehéz lenne minden szabályt egyik napról a másikra beépíteni az életünkbe, érdemes fokozatosan haladni. Első lépésként csatlakozhatsz e nemzetközi kihíváshoz, hiszen kis tettekkel is nagy változást érhetünk el! Ahhoz, hogy könnyebben boldogulj a műanyagmentes hónapban, szeretnénk segítséget nyújtani. Nincs más teendőd, mint júliusban figyelemmel kísérni a PTE Zöld Egyetem Program Facebook és Instagram oldalát. Minden héten, tematikus bontásban adunk ötleteket, napi tippeket.

Hogy mozgásba hozzuk a kreatív energiáidat, egy játékra invitálunk. Örömmel fogadjuk műanyagmentes júliusi mindennapjaidat akár fotó, akár ötlet formájában. Cserébe hetente sorsolunk a beküldők között, és ajándékcsomaggal jutalmazzuk az aktivitást! Küldd el nekünk PTE Zöld Egyetem Programhoz messenger üzenetben műanyagmentes fotódat, ötletedet! A nyerteseket üzenetben értesítjük.

 

Csatlakozz hozzánk, és nyerj!

Partnereink