Planet Budapest 2023

"Földünk.

Gyönyörű, élettel teli és nélkülözhetetlen. Egy rendszer, amely otthona növénynek, állatnak, embernek. Termőföldje, vize, levegője éltet. Forrásaiból minden élőlénynek juthat. Ám bőkezűségével visszaéltünk. Felborítottuk törékeny egyensúlyát. Többet veszünk el tőle, mint amit saját erejéből pótolni képes. Ezen  változtatnunk kell!"

Ez a szándék hívta életre két esztendő után újra a Planet Budapest 2023 rendezvényt, amely Közép-Európa legnagyobb fenntarthatósági eseménye. Magyarország legzöldebb egyetemével, a Pécsi Tudományegyetemmel is találkozhatnak az érdeklődők ezen az egyedülálló kiállításon, ahol szakmai, üzleti és edukációs programokon keresztül kaphatunk kézzelfogható megoldásokat bolygónk sérülékeny rendszerének helyreállításához.

A Pécsi Tudományegyetem saját standján, valamint az egyetemi agóra területén a Magyar Egyetemek Fenntarthatósági Platform partner egyetemeivel közös helyszínen, az alábbi programokkal várja a látogatókat:

2023. 09. 27. szerdai programok

2023. 09. 28. csütörtöki programok

2023. 09. 29. pénteki programok

2023. 09. 30. szombati programok

Találkozzunk Budapesten, a Hungexpon (1101 Budapest, Albertirsai út 10.) szeptember 27  és október 1. között!

Az esemény további programjairól a Planet Budapest 2023 honlapján és közösségi oldalain, valamint a Zöld Egyetem Program instagramján és facebook oldalán is tájékozódhatnak.

A rendezvény ingyenes, regisztráció nélkül is látogatható, azonban a Planet Expo szakkonferenciái és workshopjai, valamint a Heroes of the Future programjai előzetes regisztrációt igényelnek.

A regisztrációs felület ITT érhető el.

Youtube videó: 

Partnereink