Fuss a rákgyógyításért!

Fussunk együtt, egymásért!

2018. szeptember 8-án – immár 10. alkalommal – ismét megtelik a Széchenyi tér segítő szándékú futókkal.

Gyere velünk Te is, és a jó cél érdekében töltsünk el egy újabb sportos délelőttöt Pécs történelmi belvárosában!

A távot (3 km) futva, kocogva, akár sétálva is megteheted, hiszen itt nem a teljesítmény, hanem a részvétel a fontos.

Idén is fellépnek a hazai zenei-, művész-  és sportélet ismert szereplői, illetve kedvezményes, színes kulturális programokkal várják a térre látogatókat.

Regisztrálni előzetesen a Pécs 1-es főpostán szeptember 4-én és 6-án 16.00 - 18.00 óra között, illetve a helyszínen 09.00-tól lehet. A nevezési díj egységesen 1000 Ft, - de bármekkora összegű felajánlást szívesen fogadnak az Alapítvány javára - s az önzetlen részvételt egy ajándékpólóval jutalmazzák (a készlet erejéig!).

A befizetett összeg maradéktalanul átutalásra kerül a pécsi székhelyű Nőgyógyászati Daganatos Betegekért Alapítvány javára.

Az időjárási körülményektől függetlenül idén is várnak minden segítő szándékú, sportot kedvelő érdeklődőt, akit megérint a program üzenete: a figyelem ráirányítása korunk egyik súlyos betegségére, az egészséges életmód, a megelőzés, a szűrések fontosságára, a betegség gyógyíthatóságára, az önzetlen segíteni akarásra.

A sporttalálkozót tombola-sorsolás zárja, várhatóan 13.30 órakor.

A nevezési díjakból és a tombolasorsolásból befolyó összeg kedvezményezettje a Nőgyógyászati Daganatos Betegekért Alapítvány.

További információk az egyesület honlapján (Dunántúli Postás Sportegyesület; www.dpse.hu), illetve az esemény facebook oldalán olvashatóak.

 

 

 

Partnereink