2022
Messzire látott
Furosiki, avagy az ajándék új ruhája
Magyar rezisztens szőlők Mexikóban
Aukció 2022
Management tréner
Business coach
Fedezd fel a Vásárcsarnokot!
Gesztenye csokival lett a nyerő
Tabudöngetés a marketingben
Energiaspórolás, de hogyan?
Dizájner PTE-s cuccok!
Így spórol a PTE! – energiahatékonysági intézkedések
Hatalmas lépés a gazdaságos és hatékony geotermikus energiatermelés felé
Görcs, herpesz, gyulladás?
VII. Fogyasztás Interdiszciplináris Szimpózium Pécsett
"Passzold vissza, Tesó!" - 2022 tavaszi kampány
Szőlő alapanyagú gintermékek kutatása kezdődik a Danubiana Kft-nél és a PTE-n
Megreformálni a rendezvényi étkeztetést
iEXPO finom győzelemmel
A betegségeknek ellenálló szőlőültetvény létesül a Balaton-felvidéke
Szőlőtőkék a felhőben
Ízek és illatok
Nemzetközi borismereti képzések Pécsett
HASZNÁLTOLAJ-GYŰJTŐ A PTE TÖBB INTÉZMÉNYÉNÉL
A zöldebb irodák felé
Káprázatos Gyógynövénykert a Gyógyszerésztudományi Karon
Hulladékcsökkentésben ismét a PTE nyerte az oktatási kategóriát
TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért
Több mint százan szedték a szemetet a PTE szervezésében
Fotókampányt indít a PTE a Föld Napja alkalmából
PTE Zöld (Tánc)lépésre fel! fotókampány - sajtóközlemény
Összefognak a Dél-dunántúli régió fellendítéséért
Összefognak a Dél-dunántúli régió fellendítéséért - sajtóközlemény
Gyógynövények és egészség
Így tudod nem felzabálni a bolygót!
2021
Hulladékcsökkentés felsőfokon
Szabaduljunk meg az elektromos hulladéktól!
A PTE a felsőoktatás jövőjének a mintája
Tarolt Pécs és a PTE a környezetvédelmi díjkiosztón
Csomagolásmentesen, nem csak a Csomagolásmentes Világnapon
Innovatív, környezetkímélő szőlőtermesztés a PTE-n
A PTE bora, Summa Merlot is bekerült a legjobbak közé
A PTE hallgatói tervezték meg a pécsi vásártér új arculatát
Jakab Ferenc virológus professzor rendhagyó tárlatvezetése a Nick Galériában - október 27.
Elkezdődött a szüret
Heti1helyi
50 étel a nagyvilágból
4 zöld elismerés az év végére!
"Passzold vissza, Tesó!" őszi kampány eredményhirdetés
Legyen az életfilozófiánk ZÖLD!
Pécsi kutatók munkája segíti az egészséges táplálkozást - sajtóközlemény
Pécsi kutatók munkája segíti az egészséges táplálkozást