Felelős fogyasztás és termelés

2023

Január

Határtalan - Vince nap az Egyetemi Borbirtokon

2022

december

Messzire látott

Furosiki, avagy az ajándék új ruhája

Magyar rezisztens szőlők Mexikóban

Aukció 2022

november

Management tréner

Business coach

Fedezd fel a Vásárcsarnokot!

Gesztenye csokival lett a nyerő

Tabudöngetés a marketingben

Energiaspórolás, de hogyan?

VII. Fogyasztás Interdiszciplináris Szimpózium Pécsett

Dizájner PTE-s cuccok!

október

Így spórol a PTE! – energiahatékonysági intézkedések

Hatalmas lépés a gazdaságos és hatékony geotermikus energiatermelés felé

Szőlő alapanyagú gintermékek kutatása kezdődik a Danubiana Kft-nél és a PTE-n

Görcs, herpesz, gyulladás?

szeptember

Csomagolásmentes világnap

A változatosság a földeken is gyönyörködtet

Az energiaár stabilizálását...

Szüreti szőlőfajta bemutató és szaktanácsadási nap

július

Káprázatos Gyógynövénykert a Gyógyszerésztudományi Karon

június

Hulladékcsökkentésben ismét a PTE nyerte az oktatási kategóriát

"Passzold vissza, Tesó!" - 2022 tavaszi kampány

május

Megreformálni a rendezvényi étkeztetést

iEXPO finom győzelemmel

TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért

Több mint százan szedték a szemetet a PTE szervezésében

április

Fotókampányt indít a PTE a Föld Napja alkalmából

PTE Zöld (Tánc)lépésre fel! fotókampány - sajtóközlemény

Nemzetközi borismereti képzések Pécsett

Ízek és illatok

március

A betegségeknek ellenálló szőlőültetvény létesül a Balaton-felvidéke

Szőlőtőkék a felhőben

HASZNÁLTOLAJ-GYŰJTŐ A PTE TÖBB INTÉZMÉNYÉNÉL

február

A zöldebb irodák felé

január

Összefognak a Dél-dunántúli régió fellendítéséért

Összefognak a Dél-dunántúli régió fellendítéséért - sajtóközlemény

Gyógynövények és egészség

Így tudod nem felzabálni a bolygót!

2021

Hulladékcsökkentés felsőfokon

Szabaduljunk meg az elektromos hulladéktól!

A PTE a felsőoktatás jövőjének a mintája

Tarolt Pécs és a PTE a környezetvédelmi díjkiosztón

Csomagolásmentesen, nem csak a Csomagolásmentes Világnapon

Innovatív, környezetkímélő szőlőtermesztés a PTE-n

A PTE bora, Summa Merlot is bekerült a legjobbak közé

A PTE hallgatói tervezték meg a pécsi vásártér új arculatát

Jakab Ferenc virológus professzor rendhagyó tárlatvezetése a Nick Galériában - október 27.

Elkezdődött a szüret

Heti1helyi

50 étel a nagyvilágból

4 zöld elismerés az év végére!

"Passzold vissza, Tesó!" őszi kampány eredményhirdetés

Legyen az életfilozófiánk ZÖLD!

Pécsi kutatók munkája segíti az egészséges táplálkozást - sajtóközlemény

Pécsi kutatók munkája segíti az egészséges táplálkozást

Youtube videó: 
Biztosítani a fenntartható fogyasztási és termelési szokásokat

Partnereink