Felelős fogyasztás és termelés

2022

VII. Fogyasztás Interdiszciplináris Szimpózium Pécsett

"Passzold vissza, Tesó!" - 2022 tavaszi kampány

Szőlő alapanyagú gintermékek kutatása kezdődik a Danubiana Kft-nél és a PTE-n

Megreformálni a rendezvényi étkeztetést

iEXPO finom győzelemmel

A betegségeknek ellenálló szőlőültetvény létesül a Balaton-felvidéke

Szőlőtőkék a felhőben

Ízek és illatok

Nemzetközi borismereti képzések Pécsett

HASZNÁLTOLAJ-GYŰJTŐ A PTE TÖBB INTÉZMÉNYÉNÉL

A zöldebb irodák felé

Káprázatos Gyógynövénykert a Gyógyszerésztudományi Karon

Hulladékcsökkentésben ismét a PTE nyerte az oktatási kategóriát

TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért

Több mint százan szedték a szemetet a PTE szervezésében

Fotókampányt indít a PTE a Föld Napja alkalmából

PTE Zöld (Tánc)lépésre fel! fotókampány - sajtóközlemény

Összefognak a Dél-dunántúli régió fellendítéséért

Összefognak a Dél-dunántúli régió fellendítéséért - sajtóközlemény

Gyógynövények és egészség

Így tudod nem felzabálni a bolygót!

2021

Hulladékcsökkentés felsőfokon

Szabaduljunk meg az elektromos hulladéktól!

A PTE a felsőoktatás jövőjének a mintája

Tarolt Pécs és a PTE a környezetvédelmi díjkiosztón

Csomagolásmentesen, nem csak a Csomagolásmentes Világnapon

Innovatív, környezetkímélő szőlőtermesztés a PTE-n

A PTE bora, Summa Merlot is bekerült a legjobbak közé

A PTE hallgatói tervezték meg a pécsi vásártér új arculatát

Jakab Ferenc virológus professzor rendhagyó tárlatvezetése a Nick Galériában - október 27.

Elkezdődött a szüret

Heti1helyi

50 étel a nagyvilágból

4 zöld elismerés az év végére!

"Passzold vissza, Tesó!" őszi kampány eredményhirdetés

Legyen az életfilozófiánk ZÖLD!

Pécsi kutatók munkája segíti az egészséges táplálkozást - sajtóközlemény

Pécsi kutatók munkája segíti az egészséges táplálkozást

Youtube videó: 
Biztosítani a fenntartható fogyasztási és termelési szokásokat

Partnereink