Felelős fogyasztás és termelés

2023

 

A 2023/2024-es évad színház borai

Most végzel? Van már munkahelyed? El fogsz hízni!

Mindent a borról - tarolt a Pécsi Egyetemi Borbirtok boros képzése

15. Dísznövénykiállítás- és Vásár

Summa

Magyar érettségi feladat lett a PTE KPVK oktatójának írása

Föld napja a Tettyén

Fenntarthatóság hete a PTE-n április 24-től

Új képzés a szőlészetek munkaerőhiányának enyhítéséért

Közzöség és alternatívák a Brno-Pécs humán környezettudományi konferencia tükrében

Falu- és tanyagondnoki képzés a KPVK-n

Fergeteges Öko Fashion Show-val indult a hét!

Zöldebb kolik

Újdonságokkal nyitja a félévet a Pécsi Egyetemi Borbirtok

Trash a JESZ-ben

Humánökológia szak a PTE-n

Újra főznek a külföldi diákok Pécsett

Határtalan - Vince nap az Egyetemi Borbirtokon

2022

Messzire látott

Furosiki, avagy az ajándék új ruhája

Magyar rezisztens szőlők Mexikóban

Aukció 2022

Management tréner

Business coach

Fedezd fel a Vásárcsarnokot!

Gesztenye csokival lett a nyerő

Tabudöngetés a marketingben

Energiaspórolás, de hogyan?

VII. Fogyasztás Interdiszciplináris Szimpózium Pécsett

Dizájner PTE-s cuccok!

Így spórol a PTE! – energiahatékonysági intézkedések

Hatalmas lépés a gazdaságos és hatékony geotermikus energiatermelés felé

Szőlő alapanyagú gintermékek kutatása kezdődik a Danubiana Kft-nél és a PTE-n

Görcs, herpesz, gyulladás?

Csomagolásmentes világnap

A változatosság a földeken is gyönyörködtet

Az energiaár stabilizálását...

Szüreti szőlőfajta bemutató és szaktanácsadási nap

Káprázatos Gyógynövénykert a Gyógyszerésztudományi Karon

Hulladékcsökkentésben ismét a PTE nyerte az oktatási kategóriát

"Passzold vissza, Tesó!" - 2022 tavaszi kampány

Megreformálni a rendezvényi étkeztetést

iEXPO finom győzelemmel

TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért

Több mint százan szedték a szemetet a PTE szervezésében

Fotókampányt indít a PTE a Föld Napja alkalmából

PTE Zöld (Tánc)lépésre fel! fotókampány - sajtóközlemény

Nemzetközi borismereti képzések Pécsett

Ízek és illatok

A betegségeknek ellenálló szőlőültetvény létesül a Balaton-felvidéke

Szőlőtőkék a felhőben

HASZNÁLTOLAJ-GYŰJTŐ A PTE TÖBB INTÉZMÉNYÉNÉL

A zöldebb irodák felé

Összefognak a Dél-dunántúli régió fellendítéséért

Összefognak a Dél-dunántúli régió fellendítéséért - sajtóközlemény

Gyógynövények és egészség

Így tudod nem felzabálni a bolygót!

2021

Hulladékcsökkentés felsőfokon

Szabaduljunk meg az elektromos hulladéktól!

A PTE a felsőoktatás jövőjének a mintája

Tarolt Pécs és a PTE a környezetvédelmi díjkiosztón

Csomagolásmentesen, nem csak a Csomagolásmentes Világnapon

Innovatív, környezetkímélő szőlőtermesztés a PTE-n

A PTE bora, Summa Merlot is bekerült a legjobbak közé

A PTE hallgatói tervezték meg a pécsi vásártér új arculatát

Jakab Ferenc virológus professzor rendhagyó tárlatvezetése a Nick Galériában - október 27.

Elkezdődött a szüret

Heti1helyi

50 étel a nagyvilágból

4 zöld elismerés az év végére!

"Passzold vissza, Tesó!" őszi kampány eredményhirdetés

Legyen az életfilozófiánk ZÖLD!

Pécsi kutatók munkája segíti az egészséges táplálkozást - sajtóközlemény

Pécsi kutatók munkája segíti az egészséges táplálkozást

Youtube videó: 
Biztosítani a fenntartható fogyasztási és termelési szokásokat
Levél Csapda