Figyelmeztető üzenet

Az űrlap le van zárva, ezért nem lehet kitölteni.

V4GU Videókampány

Meghosszabbítjuk versenyünket!Smile A pályázatok beküldésének új határideje: 2021. június 7. (hétfő)

V4 Green Universities –  videókampány

A Pécsi Tudományegyetem (PTE) négy partner egyetemével közösen videókampányt hirdet a V4 Green Universities projekt keretében, amelyet a Visegrádi Alap támogat. Célunk, hogy az egyetemek klímavédelmi programjaiban az egyetemi polgárok is részt vehessenek saját ötleteikkel.

A kampány keretében olyan saját készítésű videók beküldésére kérjük a résztvevőket, amelyben megmutatják, hogy mit tennének másként egyetemeinken a környezettudatosabb, energiatakarékosabb, egészségesebb életmód kialakítása érdekében. Az ötletek vonatkozhatnak a saját egyetemük működésére, de lehetnek általános érvényűek is, és bármilyen klímavédelemhez köthető témát érinthetnek.

A V4GU klímavédelmi videóversenyre regisztrálókat megjutalmazzuk egy ingyenes webinárium részvétel felajánlásával, ahol Kovács Tamás fényképész mester tart ismertetőt (interaktív formában) a videózás, digitális fotózás fortélyairól. A regisztrálók egy visszaigazoló e-mailben megkapják a webinárium linkjét (a szükséges jelszavakkal) és időpontját. A regisztráció nem jár videó beküldési kötelezettséggel.

A lenti űrlap kitöltését követően válasz e-mailben küldjük meg a linket a videók feltöltéséhez. Az alkotások feltöltésre 2021. március 1. – június 7. között lesz lehetőség. A videókat a lenti egyetemek szakembereiből álló zsűri rangsorolja, emellett közönségszavazást szervezünk, amelyhez a videókat az Instagramra töltjük majd fel. A videókat országonként, majd összesítve is értékeljük. 

Résztvevő egyetemek:

- Pécsi Tudományegyetem, Magyarország;

- Prágai Élettudományi Egyetem, Csehország;

- Nyitrai Agrártudományi Egyetem, Szlovákia;

- Kragujevac-i Egyetem, Szerbia;

- Ukrán Erdészeti Egyetem, Ukrajna

Díjak:

A díjak országonként eltérőek. A Pécsi Tudományegyetem a legjobb videót egy elektromos rollerrel díjazza, emellett további 30 videó készítőjét jutalmazzuk 15 db napelemes kültéri powerbank-kal, valamint 15 db Mi Smart Band 5 aktívitásmérő karkötővel. Inspirációnak a nyeremények az alábbi galériában megtekinthetőek.

Videóval kapcsolatos elvárások:

15 MB maximális méret, legfeljebb 60 mp időtartam

Jelentkezni a kampányra az alábbi űrlap kitöltésével lehet. Forgatásra fel!

 

Levél Csapda