„Élet Fája 2019”– Közösségi faültetés a Jubileumi Ligetben

A közösségi faültetés az egyik legjobb, rendkívül klímahatékony tevékenység, amit tehetünk a bolygónkért a következő évtizedben. Ha településeinken fákat ültetünk, azzal jelentősen csökkentjük a levegő szén-dioxid koncentrációját, ezáltal javítjuk a helyi klímát. Ráadásképp szívmelengető érzés részesének lenni egy összefogásnak, és látni, mekkora erőket képes megmozgatni a „jó ügy”.

Az Ökováros-Ökorégió Alapítvány a BIOKOM NKft-vel együttműködve immár 8 éve szervezi a városi faültetési programot minél szélesebb társadalmi rétegek bevonásával. Ebben az esztendőben a városi faültetési program egyik helyszíne a Tüskésréten található Tudásliget (Jubileumi-liget) lesz. A közösségi faültetésre elsősorban egyetemi polgárokat, munkatársakat várunk 2019. november 12-én, 10 órától. A helyszínt a Biokom NKft. munkatársai a kezdésre előkészítik, és biztosítják a szükséges szerszámokat. 

A programon való részvétel regisztrációhoz kötött (A Neptun/EHA kód és az ahhoz tartozó jelszó megadása után elérhető a regisztrációs felület, az oldal felső részén található login gombra kattintva). A regisztrációs felület november 1. (péntek) 08.00-tól elérhető!

A részvételi lehetőség korlátozott számú, ezért kérjük, amennyiben jelenléti szándékától bármely okból eláll, úgy törölje jelentkezését! Ezzel biztosíthatjuk további jelentkezőknek a részvételi lehetőséget. Köszönjük!

Tekintettel arra, hogy a program munkaidőben zajlik, kérje munkahelyi vezetője hozzájárulását az eseményen való részvételéhez!

Levél Csapda